Powered by Blogger.

Followers

Belgian Comic Strip Center

Asalamualaikum


time kat Belgium baru2 ni,kitorg spend sehari kat Brussel,and sehari kat Bruges.all through the journey,deris yg handle and jadi ketua seperti yg dijanjikan.haha.dila buli dia kah?hihi. xdela,since sepanjang 6 hari kat Paris,dila handle semuanya,dila mintak dia uruskan di Belgium.aci la tu kan?kih3

all these pictures time kitorg ke comic museum.tapi kitorg end up xmasuk pon.jalan2 kat luar je.masuk mahal sgt,and takut xberbaloi lak rasanya.mcm tu la.even kat luar je dah byk gambor.hihi.

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

oh,komik jepon pon ade!tp bhs ermmm haha

Photobucket

Photobucket

lepas jalan kat city centre,kitorg naik metro utk ke Atomium & Mini Europe.

Photobucket

xpe,next dila cite tempat lain pulak.kot.kalo ada kesempatan.esok weekend dah nak habis!!lepas ni,every sabtu ada exam,sampaila waktu utk berangkat pulang berpuasa & beraya di Malaysia.

dila tulis kat fb,stress mengenangkan tiket balik Jordan dri Msia terpaksa dianjak.huuu esoknye ape lagi,sah2 la mak mesej kan.at last,dila terlebih-lebih cuti pulak kali ni.bukan sengaja.tapi terpaksa.balik ke Msia lebih awal,sbb exam habis awal alhamdulilah.tapi tiket utk balik semula xdpt diawalkan sbb dah closed.kene la baca musculoskeletal siap2 kat Msia.^_^

manusia sentiasa ada choice.xboleh nak kata,'ala,terpaksa la,xde pilihan lain dah".setiap perkara ada pilihan,ada banyak jalan.even nak naik gunung pon,byk sgt jalan yg kita kene pilih.cuma kene pilih jalan yg terbaik.sama jugak dengan membuat sesuatu pilihan.to prioritize what important.

tujuan utama dtg sini,belajar.belajar medic.soft skill persatuan what so ever,come later.but of course Allah comes first in our life.don't destroy your own future by prioritize persatuan over your study.even you succeed,don't make that as a reason to do it for the sesond time.

i don't say that persatuan is a bad thing.it is a good thing.but sometimes,you have to know your own limit.and you have to know what consequences will you face because of it.

i love you,my friend.please.i only can stay beside you,support you and pretend like i know nothing. i only can pray that Allah give you strength.that Allah give all of us strength.

Allah knows the best.

SMILE,
sakuradila

Nurhanisah  – (July 31, 2010 at 4:29 AM)  

COMELNYA AWAK PUNYA BLOGHEADER BARU!
ish geram :(

nak jugak lah pinjam camera cantik,hehe :P

sakuradila  – (July 31, 2010 at 5:05 AM)  

eca!
haha..arigatou^_^
nak dila buatkan satu tok eca ke?
dila ag geram tgk korg cuti :(

bole2 nak pinjam,anytime^_^
tapi dila jauh nak pinjam..arini ada,sebijik sama ngan dila punye kih3

Nurhanisah  – (August 1, 2010 at 4:59 AM)  

haa,boleh jugak!nak order satu blogheader dengan dila :D
teehehe.

sakuradila  – (August 1, 2010 at 5:28 PM)  

haha bole2
nanti tggu tgkp gamba eca la br best^_^

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP