Powered by Blogger.

Followers

Bloemenmarkt Amsterdam

Asalamualaikum


malam ni final bola.sebab itu,banyak mesyuarat tergendala sbb dak laki nak tengok bola.dila mmg xterror bab2 bola ni.dila hanya tau bola itu bulat.tapi kalo tgk bola,mmg excited bila nak dekat2 tiang gol.kih3

during last sem break baru-baru ni,around June,dila travel ke europe.3 country for 10 days including France, Belgium and Holland.

these pictures taken at Bloemenmarkt,Amsterdam.During the past,besenya penjual2 akan jual bunga & their plants directly from their boat.macam floating market gitu.skrg,hanya ada kedai sepanjang sungai tersebut,xde dah real floating market.

time tu summer.bunga xsebanyak time spring.but along jalan tu jugak,mmg tmpt souvenir. sangat banyak.shopping ape lagi kan??and since skrg musim bola,banyakla hiasan2 HOLLAND orangie.and,kedai makan Indonesia.Malaysia xdek.^_^

Photobucket

kedai bunga first kat depan

Photobucket

rasa mcm nak jadi flourist^_^

Photobucket

magnet kiriman mak =)

Photobucket

wooden shoes

Photobucket

Photobucket

merah itu tanda berani!

Photobucket

grafiti kat amsterdam xsebanyak dan xsecantik kat paris ^^


Photobucket

ops! itu kami bertiga ^_^ the bodyguards tengah shopping baju ;p

hari ni bakal dinner with pulut kuning again.hehe.
and i'm glad dapat cakap dgn bangah smlm.lama gak xborak dgn adik sendiri since dia kat uitm.kol umah,dapat ckp dgn semua except him.

gudluck for your test.btw,ur sister ni pon xsuka physics jugak.but kat sini,soalan physics dia mcm senang.haha.itu zaman tahun satu dulu.....

sometimes,talking to your beloved ones is the best remedy.^_^

jya,
sakuradila

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP