Powered by Blogger.

Followers

snap around

Asalamualaikum


exam semalam cns 2 susah.so xyahla elaborate panjang2.doa & tawakal je banyak2.since arini exam b4 kitorg abes awal kot,so kitorg masuk awal dlm 15 minit awal la jugak.haha.sambil selek2 nota,sambil tgkp2 gambo.tapi pakai ipod jela,mr cammy xterbawak lak ari ni.ingat nak bawak hari last nanti insyaAllah :)

Photobucket

bese seat number dulu2,doc suka campak dak melayu jauh2.final yang ni dah mcm satu batch yg melayu la,duduk dlm satu hall yg sama tok exam..

Photobucket

dila nye pc.pc nombor 97 hihi hall 10h3

Photobucket

duduk sebelah amal exam kali ni.seram seram @_@ time kasih sbb amal byk sgt tlg pahamkan bende2 dila xpaham kih3 + selalu tolong belikan highlight tok dila...

Photobucket

abes2 exam je,amal pandang dila tbe2 ckp "susahnye"..haha dlm hati,amal yg bese top skorer pon ckp mcm tu,dila mmg terdiam la ape lagi haha

tapi mmg bole expect je la since dr.rashid yg pegang majoriti soalan anatomy.yg paling pelik sekali,ade ke tanye peta minda beliau guna utk kelas for median nerve kaler ape?huuu time jawab tu mcm byk gile tanda soal atas pale.maybe doc nak test sape yg attend kelas,tp even kitorg yg g kelas pon kdg2 xperasan hihihi

so,expect the unexpected :)

Photobucket

lepas exam siap2 beli barang special mak tempah.haha.dila amik dah resepi dri ateh.hentam taram la kat dapor dgn mak nanti ye kih3

Photobucket

benda wajib bawak balik :p

exam tinggal lagi satu.
THE LAST ONE.
CENTRAL NERVOUS SYSTEM 1.

kali ni,kene lagi lipat ganda gandakan usaha utk paper last ni.kene tambahkan smgt nak balik,masuk dlm semangat nak study.hahaha.mane x nye,lepas exam,siap2 malam tu terus g airport.mpv ngan murokib pon da settle,time kasih zul :)

insyaAllah,kheir.
moga Allah mengiringi setiap langkah kita semua.

dan semoga semua JUST08 lulus dgn jayanya aminnn.
kdg2 mcm xcaye lak dah nak abes dahhh :p

oh ye.selamat pengantin baru untuk kak ana dan suami :) sedeh xdpt ikot mak ayah balik kampung tgk kak ana kawen sob3 selalu miss bab2 family gathering nih.dush dush.pastu jeles tgk gamba ika upload.haha.xpela,yg penting,fatin doakan kak ana bahagia selalu ^_^ nanti jumpa jugak insyaAllah..

fighting!
sakuradila

tnoe  – (May 29, 2011 at 6:52 AM)  

all the best fad!
you can do it!!
<3

:P

sakuradila  – (May 29, 2011 at 9:28 PM)  

tnoe > ko da abes exam ke tnoe??hehe insyaAllah..thanx! <3

bfa > arigatou!ganbatte jugak oke bfa kat sne!

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP