Powered by Blogger.

Followers

Malam rahmat

Asalamualaikum


alhamdulilah.tadi tergerak jugak hati ni nak ikot adik umah,fiqah g solat hajat PERMAI. masuk2 je jumpa mentor2 time 1st year awal2 smpi mentah2 agi dulu.tahun 2008.akak2 tahun last medic, kak ely ngan kak anis.peluk diorg rasa mcm sgt hepi,sayu,bersyukur mcm2 la.dila harap sgt dan doa byk2 sgt supaya diorg insyaAllah dgn izin Allah akan dapat ijazah MBBS aminnnnn.

kak anis ckp,"wah,korg tahun bape eh?3 dah?huwaaa kejap je kan".tapi nampaknya kak anis,dila tinggi lagi 2cm dri akak.haha.maybe sbb dulu dtg muke budak2 lagi kot,dgn kak ely,kak anis bawak ke sana sini beli brg,main game teka duet syiling jordan yg mne satu,duduk satu umah ramai2.haha.seronok sgt time tu.

mmg memori berharga :)

nak sgt pg grade diorg,tp dila balik msia time tu.tapi insyaAllah sempat ag jumpa b4 diorg balik forever ^_^ dila,ko lame agi eh,tunggu la lagi 3 tahun :P

sesi TACYCARDIA.tbe2 junior uni yarmouk,amalina tego dila.salam2 semua tbe2 die kate,"kak dila,dtgla kawen amal nanti"..yg dila ni,eh dak ni nak main2 ke ngan aku kan,sbb kitorg mmg suka gurau2 main2 kalo jumpa haha.rupanya serius.haha.amal bakal kawen ngan senior final year dentist insyaAllah.tapi mmg xdpt pg lagi,sbb dah balik jordan dah kot time tu..hihi...selamat berbahagia adikku :)

byk khabar berita gembira hari ni.
+ hp baru setelah hp lame rosaak sbyk 3 kali!
+ kek coklat smiley fiqah belanja pas solat hajat :)
+ kenal dengan adik2 yg selalu nampak tp xpernah tahu name :p

setiap manusia tu,mcm mane cara die mempengaruhi org lain ke arah kebaikan,walaupon benda tu sgt simple,adalah satu anugerah utk kita saling melengkapi antara st same lain.salah satunye, dila kagum tengok arfi.sbb arfi sgt istiqamah dengan apa yg dia buat.dan dila bersyukur,sbb arfi antara sahabat yg memahami perangai dila haha.time kasih utk hari ni arfi :)

berita baik : lagi 28 hari utk naik aeroplane :)
berita sebelum berita baik : lagi 15 hari utk exam final :(

kene ketuk2 kepala bagi sedar cepat2.
tolong doakan kami semua berjaya harungi sem ni utk masuk ke tahun 4,insyaAllah :)

sesi LAWAK lak,tadi dak laki kene solat hajat 2 kali.sbb yg first tu,kitorg akhowat di sebalik hijab kat belakang ni mmg xtahu pape yg terjadi kat depan.haha.tp xpela,bak kate presiden,dak laki dapat byk pahala hari nih :p

fighting!
sakuradila

panda putih  – (May 6, 2011 at 4:43 PM)  

hehe.. amal dah kawen, fad bila lagi?

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP