Powered by Blogger.

Followers

set 4 dalam 1

Asalamualaikum

1. alhamdulilah,dah 3 exam selesai even salah satu tu hanya mid,tp dah alang2 die nyebok hujung2,kire final la tuh haha.sekarang,2 more to go!the next one mcm buat dila seram sejuk sikit,since carry mark mid cns2 yg paling rendah.so kene la fokus lebih sikit kan.huuuu.markah utk mid ugs aritu pon dah keluar.lepas final ugs je,sume meluru pg fakulti med hahaha. papepon,alhamdulilah,bersyukur sgt kat Allah.

skrg tggu jela result last utk paper2 yg dah buat.tapi serius takut nak bukak emel!hahaha at least lepas abes semua la baru bukak kot.risiko2 kalo bukak tgk markah.langkah selamat,xyah bukak selagi sume exam xabes,and do the best utk last 2 paper nih.hehe.


hari ni org di sana dah nak 2 exam kot?org di sini lagi 2 je tinggal. mmg versus sungguh. haha.yela,jauh di seberang laut di sane tu.hihi :p bittaufiq wannajah :)

2. MANCHESTER.

dila mmg xberkesempatan sungguh nak update cite2 winter trip aritu.especially tmpt2 luar dari london.kesian tour guide sume tertunggu2.haha.skrg pon kurang jugak mase,tp since dila bru lepas exam ptg tdi,mmg xmampu nak sediakan otak direct utk cns2 tu.insyaAllah lepas ni baru nak start revise balik semua.

so skrg pon dila mampu wat summary je.cte lebih2 nanti insyaAllah kalo ade mase,dila update selit selit di mane-mane la ye.hehe.3 hari 2 malam di manchester.turun2 stesen je,terus melompat nampak zati :) haha kitorg kenal since belajar kat uniten same2 dulu.hihi.

thank you byk2 kat makcik cun sorg ni.haha.kesian die nak exam pon kene layan tetamu dri jauh ni.hahaha.yg kelakar,nak tido ni,tp borak dlm selimut mcm xnak stop.hahaha.yg zul suha ngan skin dok layan facebook xabes2.hahaha.papepon,rindu gile kat ko!kot2 ade rezeki ak nyebok ag ke kan kat bilik ko zati hahaha :)

Photobucket
-old trafford kesayangan zul keh3-


Photobucket
itulah tour guide rasmi manchester :p

3.BIRMINGHAM.

makcik ni pulak,roomate time kat uniten pulak.haha.bertiga satu bilik.lagi sorg,farah cecil nunn jauh di nottingham.xsempat nak g notts.hehe.sori mem!thank you byk2 yana n her housemate sbb sambut kitorg,tumpang umah,siap masak ag tok kitorg.hahaha.

kat birm ni,kitorg byk shoppin kot?tp kat mane2 pon byk gak shoppinnye haha.tp yg special nye CADBURY WORLD laaa.ape agi kan.even bile g sne pon,terjumpe junior JUST tahun 2.haha.yg paling penting,ialah cadbury hazelnut yg dila paling suka :) kih3 pagi ahad lak,kitorg pg carboot sale.semangat diorg.tapi gile awal pagila kene kuar umah.haha.

btw yana,goodluck final!!ganbatte!u can do it! :))

Photobucket
university of birmingham + cik yana yg dirindui :)

Photobucket
the best souvenir ^_^

4.CARDIFF.

kak mawar!kak mawar ni dila kenal time btn dulu.so suha ngan skin pon still igtla kat kak mawar.tapi zul dak mara,so btn die laen,so time ni brula first time berkenalan.hehe.bile tgk keadaan sane,tough jugak senanye.utk hidup dgn keadaan kawasan bukan majoriti islam.even mentos pon ade yg xhalal oke!

malam kitorg smpi tu pon,kene pusing tbe2 jalan lain sbb terdengar suara bising2 org mabuk.bile masuk umah,tbe2 kecoh, lawak gile,ade org mabuk terlanggar tong sampah depan umah kak mawar.kah3.gile lawak time tu haha.

yg dila ni lak,since kak shaz bela kucing,dila xtaw nape kucing msia xbuat dila allergic pon.kalo kucing jordan ke termasukla kucing kak shaz,mmg bole buat dila pengsan satu hari.haha.mmg sesema terus menyerang la.alamat,dila tido awal dari org len la jwbnye.hihi.btw thanx sgt2 kat kak mawar sbb pinjamkan coat kat dila.

cardiff mmg sejuk gile.kalah london.dila nye threshold utk sejuk lak sgtla rendah dr org lain.kot hitam yg bwk tu xbrape nk memanaskan badan.so kenela pinjam kot kak mawar.hehe.kaler merah lak tu uu.haha.thanx kak mawar for everything!

Photobucket
one of the castle in cardiff.not cardiff castle.cardiff castle kitorg xmasuk sbb mahal.yg ni murah je hehe.penjimatan adalah sgt penting ye bile travel.keh3

Photobucket
cardiff bay yg sgt cantik :)

Photobucket
itu dia kak mawar!semoga kak mawar dapat grade dgn cemerlang tahun ni ^_^

huwaaa gile panjang kan?ish2 dila.lepas ni mmg kene fokus betol2 la study ye.haha.cakap dengan diri sendiri.hihi.tiap kali exam,mmg terpaksa exam dengan keadaan sesema dan batuk.xtawla kenape.maybe sbb cuaca mcm xbetul kot.dlm umah sejuk,yg luar nye panas.tp xdela continuous.cuma kejap ade,kejap xde selsemanye.

mak riso sungguh kalo bab selsema ni.haha.understandable la kot,maybe sbb kalo kat msia,sgt teruk kalo dila selsema.cuma kat sini,bila selsema tu,dila still bole control and study sikit2.tu la,pemalas nak beli ubat kan,nak wat cmne.hahaha.panadol ade,dun worry mak :)

sedeh sgt dalam hati bila tau salah sorg batch kitorg xdpt amik kedua-dua exam tadi.sebab sakit teruk.papepon,kitorg semua sentiasa mendoakan yg terbaik utk kak gg oke.dila doakan kak gg akan sihat bersemangat seperti biasa balik,utk next 2 paper ni.amiinn.

markah mid ugs aritu sgt bagi impak yg besa kat sume org kot.mungkin sbb ia bernilai 8 credit hour.dan kebanyakan nye sgt berharap bantuan markah dri final agar x perlu buat make-up exam.even dila pon takut.sume org takut.papepon,yg penting,yg lepas tu,tawakal la jalan yg terbaik.selagi ada masa :) insyaAllah kheir...

doakan dila!

countdown : 9 hari lagi b4 mendarat di Msia :)
bak kata diorg,nak balik msia,balik yg berbaloi,iaitu lepas dapat masuk tahun 4 insyaAllah,fighting!

hari tu ade org kol dari jauhh utk bagi kate2 semangat.entah sape la tu kan.haha.papepon,arigatou :p

sincerely,
sakuradila

[Dr Nu@r]  – (May 25, 2011 at 7:24 AM)  

cheh. berlagak tinggal algi dua. xbaik ckp2 org. haa. Btw, Bittaufik wannajah. :)

seronok la ada org call. Kenapa la tak berlaku kat aku cam tu. huuuu~

tomatokering :)  – (May 25, 2011 at 1:38 PM)  

huiyohh seronok aku tengok kengkawan aku happy nye kat luar sane ek..hee ^^

sakuradila  – (May 25, 2011 at 3:43 PM)  

nuar oo nuar :mane de berlagak,sje je menyatakan :P mmmgla seronok,tp byk sgt tanda tanye dlm pale..berlaku kat ko?jgn harapla...selagi tanda tanye ak xberjawab kah3

btw > ak xtau mcm mne nak cari ko..

piqa : hahahha saje je en ko piqa..bahaya ni blogger terkenal lawat blog ak nih haha :p

[Dr Nu@r]  – (May 29, 2011 at 3:04 AM)  

nak cari aku dtg mesir laa. aduhai. :'(

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP