Powered by Blogger.

Followers

Finally ia bermula..

Asalamualaikum :)



Photobucket
lokasi : bilik ateh


alhamdulilah ala kulli hal.ni bukan kes dah habes exam.ni kes lagi 7 JAM NAK EXAM!tapi pape,kita berusaha sehabes boleh yg mampu,ulang byk mane yg mampu,doa banyak2,mintak restu mak ayah,baca selawat banyak2,dan tawakal kalo bole sepenuh2nya.bismillah.

teringat satu point doc ortho msia yg dtg aritu.dia cite,yg die dulu student bese2 je,average bak kate org.dia kata,salah satu sebab die berjaya,adalah DOA AYAH beliau.kate name dila berterabur dah ni haha.ampun.tinggi mane pon kita kat dunia ni,mintak la restu,doa mak ayah.berkat insyaAllah hidup ni :)

kalo zaman sekolah dulu,dila membiasakan diri kol mak setiap pagi b4 exam.kalo berderet exam tu,berderet la tiap2 pagi dila berkejar pg kol awal pgi sbb kalo lmbt,ade lak ramai orang beratur.suara mak ngan ayah jadi macam AURA BESAR.haha.dari takut berdegup kencang xboleh jawab,at least sebahagian ketakutan tu hilang,diganti dengan semangat baru :)

-----------------------------------------------------

model patung comel tu ateh punye.model manusia tu lain cite la haha.berkembang rasa sayang kat dia sejak akhir2 ni.dia ada ketika waktu dila betul2 memerlukan seseorg.dengan dia,dila mampu jujur dengan apa yg dila rasa.tapi dia suka senyap2.ada sekali senyap2 kejar dila lepas kelas tapi xterjumpa akhirnya.dila hanya nmpk kelibat dia g surau.bile msg,dia kata dila jalan laju sgt!hahaha

terima kasih :)

Finally,exam final bermula.
ampun maaf dipinta atas salah silap yg dila lakukan ye...
ya Allah,iringilah langkah kami semua budak tahun 3 med ni :)

bismillah,dengan izin Allah
sakuradila

emy  – (May 21, 2011 at 2:03 AM)  

Dila, GANBARE!
All da best. Wish u luck!
Doa byk3 ^^

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP