Powered by Blogger.

Followers

Pingu tersayang :)

Asalamualaikum


post khas untuk NOOR AIMAN :)
selamat hari lahir yang ke-20 tahun!
6 december 2010

Photobucket

belah kiri aiman,belah kanan tasnim :)

gambo2 ni time kitorg lepak kat Times Square tahun 2008 kot.lepas dila habes uniten.dah xtau nak buat ape2 kan.si aiman pingu ni dok pujuk2 bukan maen agi teman die masuk tempat maen2 tu.cair cair dila.huuuuu dahla xpenah kot.and takut gayat.last time naik benda2 pusing mcm tu time kecik kot,tu pon kepala dah terhuyung hayang dah mintak pakcik circus stop.haha.

2008.time tu baru umur 18 tahun.muka mmg fresh.so sila jgn bandingkan dgn present.haha.

2003-2005 dila ngan aiman sekolah yg same,kelas yg same for 3 years!kelas Hamzah ke?
2006-2007 dila ngan aiman dua2 pindah ke sbp,plus kelas yg same utk 2 tahun!4 JK & 5 JF

awal2 tu kenal gitu jela.haha.kat maahad ni besela benda2 gap time muda2 dlu.darah muda la katekan.jumpa aiman time kelas je.aiman rapat ngan fiqah time tu.ngan bila mintak kerepek sikit man!haha.ingatkan time nak pindah masuk sbp tu,aiman xpindah.last day baru tau,ko pindah gak ke man?haha..

bile masuk sepintar,mula kenal hati budi masing2.ecewahhh.serius,kalo kawan ngan aiman ni,mmg berseri hidup!semangat je sentiasa!sejak dlu agi,aiman nak sangat jadi doctor.aim jadi doctor same2.mak aiman doktor tau!even bila aiman ambik asasi sains n tech kat USIM,die usaha betol2 sampai lepas nak masuk tahmidi perubatan :)

i wish you are here aiman...

Photobucket

tasnim & dila

lama jugak yg amat xjumpa!sangat lama!dah xingat dah last jumpa ko bile man.banyak cite ko kene wajib cite kat aku.haha.promise dituntut nanti oke!

even aritu time bukak pose sepintar ramai2 kat bangi,
dayat beso tanye "deyla,mane kwn baek ko tu?"
yg dila ni blur@_@.nak katekan yana,ada je kat situ.
"yg mane?"
"pingu la,bukan korg dlu mcm belangkas ke?"
lawak gile time tu....pastu baru terigt lame nye xjumpe ko man.ko oke ke x ke...

sorry aiman,kalo kdg2 aku pon lupa nak contact ko selalu :( ko jaga diri elok2 kat sane.study2 jugak,makan tdo jangan lupa.Allah pon jgn lupa.utk hari ni,aku doakan ko bahagia gembire selalu.dan smge Allah mengiringi setiap langkah ko mencapai cita2 ko.dan semoga kite berjumpa lagi ^_^

aiman,rindu nak dgr ko bersin ;P
aiman,rindu nak dgr ko bebel :)
aiman,ak nak tgk ko tanpa braces nih!

tasnim,aku rindu ko juge.you're always there tasnim,for me.thank you :) skrg kat sini, kauthar sepupu ko mcm gantikan ko pulak aku rasa ^_^

oh tbe2 rindu zaman2 sekolah dulu kala...

selamat hari lahir,kwnku :)
sakuradila

gulakapas49  – (December 6, 2010 at 2:02 PM)  

wahhh...special post ni...
like ! :)

bdw, miss della, pingu n tasnim lots !! ^_^)/

GuGu  – (December 6, 2010 at 2:15 PM)  

huuuuu~! ak nanges sorang2 bc post ni.....rndu nyer x terkata YA ALLAH dgn ko deyla...sgt..
semoga ko bjaya gk sana yek. iA kte msti jumpe..cm byk je prsoalan dlm blog ko ni. ak jwb eh kt blog ak. he3

sakuradila  – (December 6, 2010 at 10:05 PM)  

bie > hahaha kan kan?nape bie,ko nak gak ke?xpe,nanti ko order aku buat...haha...

hahah rindu ko jugak hasbi!!

aiman > ko nanges ke man?janganla,nanti aku pon nanges ikot skali...ko la,bg msg fb haru biru...
aiman,kita kene kuat kan...semua org ada dugaan masing2...
ehh byk ke soalan aku?agakla ennn haha
ko pon!elok2!

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP