Powered by Blogger.

Followers

12.37 a.m

Asalamualaikum


last few days,xigt hari ape.start dah hujan die.tapi the whole week xhujan.next week hujan dlm weather forecast.lecak hidup.yg penting,kene set misi mencari boot berkualiti.bole pakai time winter trip sekali.hehe.

semalam telah membuang masa.ish3.teruk yang amat.lepas buat peta minda utk knee joint, terus berfoya-foya sampaila pukul 3 pagi.haih .banyak sangat benda mcm pening.padahal dila,org laen agi la byk keje ko tau.haha.selama ni mmg byk pon,tp ignore and then buat satu-satu. lupa mane yg buat sakit "liver" dlm bhs melayu. but sometimes dtg je masa yg tbe2 kepala rasa mcm berat je then xtau nak buat ape.haha.

alhamdulilah.itu semalam.penat pon satu jugak.penah terasa penat yang amat sampai kesihatan merundum jatuh,haha.immune bdan dah mmg kekurangan sikit kan.tambah2 winter semakin sejuk.so cepat2 sedar diri. haha.kene pandai jaga diri sebab xde org nak jagakan kan.

alhamdulilah.hari ni mencapai target seperti biasa.

skrg kes 24 jam peta minda.dalam subjek anatomy,doc rashid dok ajar pakai peta minda.time first year dlu,maen ignore je bab2 mind map ni.blja je ikot buku tortora emas hitam yg berat yang amat tu..

skrg bile bukak hati dan minda,senang rupanye ape doc ajar.sama je sebijik mcm buku Snell Anatomy Region.doc dah ringkaskan semua.but still ada certain parts doc kosongkan suro isi sendiri.besela,xkan nak sumbat je kan.kalo ikot dr rashid,lebih skrg belajar JOINT dlu.then every joint,akan ada ACTION.then analyze setiap action tu MUSCLE ape yg buat keje.contohnye macam flexion of knee joint,harmstring muscle punye keje.


fareez aiman pengubat jiwa lara.budak sorg ni,kalo kol mak,die yg jawab dan terus jerit kaklong!!!!ya Allah boleh pekak kot telinga kakak die yg jauh beribu batu nih.haha.yg lagi comel,die ignore je kakak die kol bile ada maher zain tgh nyanyi kat tv.lagu InsyaAllah.lepas tu xabes2 sebut insyaAllah.bagus betol budak ini.alhamdulilah..

aduhai.mak tgh kursus kat pd skrg.xpe,nanti weekend bole kol lagi.hehe

kagum dgn manusia yg sentiasa gembire.
kagum dgn manusia yg sentiasa semangat.

oh ye.masih belom terlambat.Salam Maal Hijrah utk semua umat Islam :)

deep inside,
sakuradila

kikikunlalala  – (December 9, 2010 at 5:19 AM)  

woow winter2..makan manyak2 aw...hahaha..

sakuradila  – (December 9, 2010 at 7:11 PM)  

cehhhh makan banyak mane bole!
winter2 la kene control makan haha

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP