Powered by Blogger.

Followers

No Title

Asalamualaikum


esok dijangka hujan sepanjang hari.dan sepanjang minggu.
hujan rahmat Allah =)
utk bagi bumi irbid ni subur sikit.kalo x tu,mmg kering kontang..

esok nak buat cek mek molek lagi.ari tu igt nak beli brg wat cheese cake,tapi oleh sbb brg die mahal,lagi2 topping,simpan la dulu hasrat.skrg tgh nak jimat duet.haha.padahal duet byk lagi dalam simpanan.insyaAllah cukup semuenye.lagipon esok dayah nak buat kek coklet asli,bukan segera punye.hehe.

mggu depan yakni ESOK lecture dipenuhi bukan anat dah. anat tggal bahagian embrology je. penuh dgn microb,pharma and patho.abesla abesla.xpe dila.relax,pelan2,baca satu2.yosh yosh!diam xdiam,dah nak habes dah musculoskeletal system nih.exam 30hb dis ngan 2 jan 2011 utk system ni.insyaAllah,semoga Allah mengiringi langkah kita semua :)

Photobucket

kita skrg dok pikir skrg disember,bulan depan januari, nak masuk tahun baru 2011.

tapi jangan lupa,yg penting skrg kita dalam bulan Muharram.
sunat berpuasa dlm bulan ni,
lebih2 lagi hari Asyura iaitu 10 Muharram= Khamis depan..

gambar di atas utk org yang paham maksudnye.dan hari utknya =)
termasuk la hasbi.bie,happy birthday!
dan semoga menjadi ahli fisioterapi muslimah yg berjaya ^_^

live well,
sakuradila

kikikunlalala  – (December 11, 2010 at 8:45 AM)  

uikss..cek mek molekk?? peh sedap tu..terliur2..haha

sakuradila  – (December 11, 2010 at 11:43 AM)  

sebok je org aussie ni...
dah habes keje ke?
balek msia beli je kat kedai,ag sedap..
hihi

gulakapas49  – (December 11, 2010 at 1:17 PM)  

hehehe..sebenarnye ak x paham pun mksud words kat kertas tuu
keh3
neway, thanks della !!
syg ko sangat2..^-^)/

sakuradila  – (December 11, 2010 at 5:28 PM)  

hahah tapi ade kot org yg paham...
same :)
xpe bie,nanti kalo birthday ko kat msia and aku ade,kte celebrate sme2 okeh!
ntah bape taun agi hehe
bie,miss u!jaga diri!

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP