Powered by Blogger.

Followers

hari pertama :)

Asalamualaikum


ya Allah.hari pertama ke kelas dgn kaki sebegini rupa.

lepas tukar simen ke complete cast kat hospital,try utk ke kelas.berjalan dari blok medicine ke science hall ditemani dayah dan zul.

cuba teka berapa lame masa utk sampai?jawapannye satu jam :)

tapi bak kata zul,setiap tapak yg dila jalan tu,sgt berharga di sisiNya..

hari ni dpt tahu management hospital sini agak tunggang terbalik dan huru-hara.nasib mmg dah dpt appoinment awal2 time sakit hari tu.alhamdulilah dr mismar sgt baik dan byk sgt tolong mempercepatkan appointment tadi.

hari ni juga,dila semakin menghargai dan sayang akan mereka semua.especially dayah, zul, kino, farahiyah, anis,fana dan semua2 la :) oleh sbb mereka,dila berjaya menapak satu demi satu utk ke kelas walaupon sakitnya hanya Allah yg tahu.oleh sbb mereka ada,dila jadi kuat utk hari ni dan hari2 akan datang insyaAllah..

and to ANIS,happy birthday dear!

oh sob3 dila tersyahdu lak hari ni :(

especially kpd dayah,yg mmg 24 jam berada di sisi dila.sorry kalau byk sgt menyusahkan dayah ye.and terima kasih banyak2 dari dulu,skrg dan akan datang ye dayah.

terima kasih ya Allah kerana mengurniakan mereka kepadaku :)

semalam ayah kol dari madinah.semoga ayah molek2 di sana dan berada di dalam rahmatNya.tapi anak die ni jeles yg amat sebenarnya melihat ayah sudah berjaya menjejakkan kaki di sana.

salam sayang,
sakuradila

murni  – (February 22, 2011 at 5:50 PM)  

kaki awk nape dila?

syafakillah sis. Moga setiap langkah ada nilai disisiNya(quote balik ayat zul, hehe)

zulaikha  – (February 22, 2011 at 6:31 PM)  

ehem ehem kak murni?
dah mintak izin ke blm? hihi
gurau2 je :D

fad,ujian yang hebat utk orang yang hebat!
moga tabah my dear! u're strong enough to face this :)

ayesyaazreena  – (February 26, 2011 at 8:58 PM)  

huhu, ayah dila ke tanah suci eh?
semoga selamat semua. insyaAllah~

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP