Powered by Blogger.

Followers

Wish 1

Asalamualaikum


xpe,ari ni bg hadiah kat diri sendiri rehat2 sebentar.tadi exam final muscle.alhamdulilah.tawakal je tinggal.balek Msia lame lagi.tapi gile kempunan punyela banyak!

tuuuu dia !

photo : credit to yana and her sis :)

dila nak g sini.nak photoshoot kat sini.nak berkelah sekali la bole?yana,ko tggu aku balek msia okeh!pastu wajib teman aku g sini.plus jadi sifu skali ;p mak dah cop siap2 since dila balek cuti sekolah.beruntung ada mak cikgu ni.haha.

oh yes,i miss mak,ayah,fit,ika and adik sangat sangat yang amat!

dayah,thank you for being a good housemate and friend.i owe you one.

ganbaro ;)
sakuradila

sakuradila  – (January 4, 2011 at 2:23 AM)  

nurana > ttbe mcm pelik nurana haha tiqah oo tiqah...mmgla cantek kan2...sob3 rindu msia

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP