Powered by Blogger.

Followers

Kanak-kanak

Asalaamualaikum


kanak-kanak = penghibur hati

even bile kat mane pon kite,nampak kanak-kanak,terus hati tersenyum.seronok tengok gelagat mereka.tenang melihat wajah diorang.macam aura tau?hehe lagi2 kalo tgk adik kat rumah tu.kesian die.tiap2 tahun kakak die balek,die kene refresh balek memori setahun yg lepas.haha.

Photobucket

mentang2 cuti nak dekat.aura aura "rumah sakit" sudah datang ;p

oh.tadi lepas exam final Endocrine tadi,sesi shopping2.macam dah habes exam je ko dila. haha.mmg habes satu balad tu explore dengan dayah.first ade ikin ngan zul skali tapi kitorg break-up.haha.then pas balek,bukak laptop utk cek MARKAH FINAL MSS YANG DAH KUAR!

huuuush.saspen.saspen.saspen.3 kali means sgt saspen yg amat!sbb tahun ni mmg semua subjek system yg horror and xde subjek bese yg boleh top-up markah mcm 2nd year dulu.

alhamdulilah ala kulli hal.sipi2 je.tapi mmg SYUKUR!thank you Allah.

ckp psl syukur,teringat nasyid Raihan.kanak2 lahir 90-an mmg membesar dengan lagu2 popular Raihan kan.hehe.tadi dlm coaster g jamiah tbe2 dgr radio..

"eh mcm suara Nazrey Raihan tu"
pastu dayah ckp,"mmg pon daa"
hahah terpegun ngan pakcik coaster.

pastu hilang terpegunan tu sbb igtkan pakcik tu pasang kaset lagu Melayu.rupenye tu lagu duet dengan Maher Zain da.kih3.

countdown : 7 days until the last exam ;)

rindu shopping dengan mak!

love,
sakuradila

[Dr Nu@r]  – (January 7, 2011 at 7:24 AM)  

dah dapat result tp ada exam lagi. cam ne tu??

sakuradila  – (January 7, 2011 at 3:50 PM)  

hahahh encik nuar oi,lepas 5 hari exam tersebut..gitu,kuar la result die kat akaun student dlm laman web uni...hanya kite yg tau result diri sendiri.org laen xtau..korg sane pampang en hehe ;p

fana darlingg  – (January 7, 2011 at 3:58 PM)  

nanti balik kita shopping lagi dgn mak...sebut je nak apa

sakuradila  – (January 8, 2011 at 9:12 PM)  

hehe ni ika ke mak yg komen nih?
heee xpe2.duet ade kot.mak topup je sikit2 hehe ;p
love u!

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP