Powered by Blogger.

Followers

Special Breakfast

Asalamualaikum :)


rajen pulak update ha.hehe.hari ni special breakfast.ketua chef : dayah.penolong2 import dari duwar qubah,zamzam dan sheikh khalil. haha .dila,anis,farah,zul tolong tengok and kacau2 .haha. diorg ada brain circle kat sini hari ni.so mmg b4 that pagi2 masak,then makan.sonok ramai2 mcm nih.hihi.


Photobucket

kek coklat zul

Photobucket

kuew teaw kungfu dayah

Photobucket

yummy ^_^

Photobucket

kek batik dila tgal xsmpi separuh dah haha


Photobucket

falafil habb yg farahiyah beli :)

rasa inferior tu perlu, dan normal.semua orang rasa.cuma berbeza bagaimana kita mengendalinya.bila rasa tu hadir, abaikan sbb ia negatif.tapi perlu jugak supaya kita risau dan berhati2 dalam semua hal.xsemestinya rasa inferior dalam study je kan. dalam hal ilmu akhirat,dalam hal persatuan,dalam hal sape terror masak.haha.jeles jugak kdg2.hihi.

dila pon selalu rasa inferior.sejak tahun 1 kat sini lagi.tapi kte kene jadikan rasa tu sbg satu batu loncatan supaya kita rasa nak atasi nak jadi superior dari org lain.maybe tu salah satu sebab dila masih bertahan kat sini.heee alhamdulilah.

bile rasa inferior,terus semangat nak jadi superior oke!

dah rasa mcm superman la pulak.haha.

p/s : lebihkan membaca Al-Quran supaya kamu lebih takutkan Tuhan :)

tomorrow an even more hectic week will begin^_^ but hadapi segalanya dengan hati yg tenang,ikhlas dan gembire ^_^

isshoukenme,
sakuradila

SoFie NuR  – (October 30, 2010 at 12:30 PM)  

sedapnyaaa!!
dah lama tak buat macam2...dah lama tak buat kek..rindu nak baking jugakkk!!!

[sakuradila]  – (October 30, 2010 at 1:29 PM)  

haha kan kan!
kak sofie lg best,hangout je memanjang...
best tgk gamba!hehe

Nurhanisah  – (October 30, 2010 at 3:08 PM)  

waaaaah,dah jadi gambar beso!YUMMS!terenya buat kek.wuuh! :D

sakuradila  – (October 31, 2010 at 8:24 AM)  

eca > hahaha xberjaya la buat mcm eca :(
gambar mmg bese dlm blog ni dila wat beso,tp kene upload kat photobucket dulu....hihi
yg terror tu bukan dila hehe

Nurhanisah  – (November 1, 2010 at 1:24 AM)  

wuahhh,tak berjaya ka?gomenne,tak reti dah oh nak ajar. (>__<') but still those pictures,fabulaso!(=fabulous!).suka suka.hee. :D ala,dila tengok orang buat,one day,dila pun tere jugak. :)

[Dr Nu@r]  – (November 18, 2010 at 12:12 AM)  

chaiyok2! sila lah semangat! :)

sakuradila  – (November 23, 2010 at 6:44 PM)  

nuar!hahahha baik boss!ko pon!thank youu :)

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP