Powered by Blogger.

Followers

happy faces of ES & GIT =)

Asalamualaikum :)

time pg jamiah,mmg xkan le bawak mr cammy tang beso2 tu.haha.lagipon org arab sensitip bab2 tgkp gamba nieh.pnh je kat airport ada suami arab tu marah gila kat org indon ni sbb die ingt diorg tgkp gambo bini dia.bahaye bahaye.so kamera hp 3.2 megapixel la jadi pengganti.hihi.

sengal la blogger ni.sengal diri sendiri senanye.x perasan bole pilih gambar upload nak big ke medium ke small.haha.selama ni upload kat photobucket je dulu.tapi tenet ni lembap yang amat.haha.dahla selsema sbb allergic tetibe.haiyaaaa.kuat kuat.esok kelas last.then weekend!





time ni sangat "best".gonggok penuh.last2 terpaksa jalan kaki yg agak jauh utk naik bus balik umah :(
tapi sbb ramai2,jadi best lak.haha.














hehe.tggu 2nd year keluar hall.then giliran kitorg lak terperap 3 jam dalam hall yg sama.hihi.







































ni













baru je tadi,ingat nak g arabella mall,shopping brg umah ngan beli hadiah birthday.last2 pastu g makan kat chilli house ngan dayah.sape lagi en.haha.rasa mcm retarded seketika.thanx dayah!


then malam ada birthday party!untuk birthday anje@sakinah,farah and ain. selamat hari lahir kalian semua!semoga Allah mengiringi langkah kamu semua yg br nak menjadi geng2 20-an.


_______________________________________

tadi walaupon xramai yg datang,meriah kot.first2 cm takut nak keluar rumah,sbb tbe2 banyak kes gangguan skrg dkt area umah dak2 JUST.syabab pon dah mengetatkan kawalan tbe2.even belom pukul 10 pon,pape takut nak balik ke terus panggil syabab mintak tolong murokib.alhamdulilah sgt berada dlm suasana tolong-mnlong mcm ni.terima kasih :)

tadi dlm keadaan selsema sbb bulu kucing.haha.kat sini je xtahan kot.mcm tbe2 hati tergerak.ini kawan-kawan dila.baru mcm sedar sepenuhnya 100% yg dila gembira ada dengan diorg.sbb diorg sgt gembire bile tgk dila tadi.xtaw kenapa.tapi mcm terharu sikit.and happy :)


mereka yg akan ada dengan dila,selama 3 tahun 2 sem agi sebelum grad.arigatou.terima kasih ya Allah mengurniakan mereka utk melengkapi hidup dila kat sini.

kadang2,kita terus biarkan hati kita tertutup utk melihat ihsan manusia hanya kerana satu perkara.tapi sbb terlalu manis dan indah,hati kita akan terbuka.kita yang perlu kuat,yang perlu memerhati bukan dengan mata,tapi dengan hati.

esok ada brain circle.unik sgt org xphm.ada stdy group.mata dah merah sbb gatal.and tekak mcm dah nak kene varices.suka hati je misused term medic kat sini.haha.masa untuk tidor.kene bagi chance kat dayah utk on9 pulak.

terbanyak lak tulis.dulu mcm blur2 terpikir apa senanye yg nak tulis dan tujuan menulis.sekarang sudah tetap pendirian.sudah pulang.heee ;p

happy faces of them,
sakuradila

sakuradila  – (October 28, 2010 at 9:01 PM)  

cecha : haha arigatou.dila nampak xstrong ke?dila strong yosh2!

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP