Powered by Blogger.

Followers

Czech & USIM

Asalamualaikum ^_^

Photobucket


weekend ni sebahgian mmg dikhaskan utk merehatkan otak.lagipon dila lebih suka pulun study hari sekolah.tapi tbe2 bertimbun lecture note keluar.mmgla dah baca revise after kelas,tapi risau jugak.bertambah stress tiba2.sangat risau.tapi ada lagi baki 3 minggu utk semua silibus.lamanye rasa system kali ni..

hari ni sepanjang hari ada org teman.teman borak,teman makan,teman tido.haha.arigatou dear ^_^ hari ni dapat rasa rendang anis masak,dan makan mihun goreng dayah buat.mmg honeymoon sungguh weekend ni..hihi...hari ni jugak sdg rajen contact rakan2 yg jauh di mata.rindu sangat2 ngan diorang semua..


mcm faisal.yg jauh nun di czech tu.semangat je dila nak antar dia kat airport,tapi last2 dila yg balik ke jordan dulu.sorry faisal.dari dulu mmg dia ni nak bebenor jadi doktor,mcm ayah dia jugak. haha.goodluck kat sane wei.haha.ko boleh punye :) pape roger je aku ke aiman ke...tapi sume busy kot.aiman pon busy wat assignment medicnye.haha.balik msia pon dila xsempat jumpa aiman ha...sob3

aiman skrg kat USIM.dah xpakai braces.dah cun dah kan man?xpe,aku bangkang mak ko ckp pakai braces ag cun.mane2 pon due2 cun.haha.best x ayat? xpe man,kita dari dulu,dari form 1 same2 kan...tapi bila pindah same2 masuk rawang,baru la kenal hati budi masing2.hehe.time kaseh,sbb teman aku sampaila kita abes sekolah.kita skrg melalui jalan yg berlainan,tapi matlamat yg sama kan?


merasa berjauhan sangat.sangat yg amat.maybe dila yg kene berusaha lebih.betol betol.kadang2 sibuk meraih ilmu dunia,lupa kpd ilmu akhirat.kene set mind elok2 baik2 mcm ni.kene selaraskan kedua-duanye.peluang itu ada,kita yg kene rajen mencari.insyaAllah,chayuk dila!

cuti bulan 1 sekejap,so mmg xbalek.maybe akan travel again kali ni.hehe.kene plan awal2.dan mmg xnak balik pon kali ni.better like this.insyaAllah balek bulan 6 kot.wah walaupon taun 2010 pon xabes agi,nak cakap jugak!org ckp bln 6 cuti sebulan,agak magik utk JUST bg cuti lame2 mcm tu.haha.mak ape lagila,suka yang amat kot.haha.

xbole xboleh.ape da pikir cuti.kene lepas ketiga-tiga system sem ni dgn cemerlang.kene plan awal2 utk dapat muaddal yg cemerlang.kene optimistic.ecewahh..

" Mulakan hari-hari kita dengan fikiran yg positif. dan try untuk bersikap positif walaupun dengan perkara atau orang yg kita tak suka."
[petikan dari blog hasanah bari]

it's not even enough.

there are lots of things to learn in this life.chayuk3x!
sakuradila

gulakapas49  – (October 25, 2010 at 5:15 PM)  

hehe.
x sangka petikan tu bleh masuk dalam blog della.
semoga kita sentiasa positif utk meraih kejayaan.
x de mende yg mustahil kan?

love della sgt2 !!
=)

sakuradila  – (October 27, 2010 at 8:27 AM)  

habie > bie,rindu gler!lame dah xjumpe en...
haha time tu lame dah xbce blog korg sume...
tbe2 ada free time,selak2...hehe..
tu la,insyaAllah...

syg hasbi jugak!
elok2 study!

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP