Powered by Blogger.

Followers

Pelangi Ramadhan

Asalamualaikum

Photobucket

kadang-kadang Allah sembunyikan matahari
Dia datangkan petir dan kilat
Kita tertanya-tanya ke mana hilangnya matahari
Rupa-rupanya Allah memberi kita pelangi

Salam ramadhan kareem :) ini kali ketiga dila menyambut ramadhan kat bumi Jordan. alhamdulilah. tapi raya di Msia insyaAllah.tapi sini mane ada mohor2 diraja buat pengumuman esok puasa.kalo tibe2 ada terawih kat masjid,puasa la tu esok.hehe.

exam tinggal 4.even minggu ni punye exam immune 2nd exam punye material pon dah mcm final rupanya.selsema mcm besela,naik turun sejak tolong dayah pindah bilik depan.kene makan mast cell stabilizer kot.mum,don't worry okey,bese je ni.haha.

dila bersyukur dengan apa yang ada.walaupon ada certain things,i have to let it go.lagipon setiap satu perkara,ada kronologi sendiri kan.walaupon even dila pon xtau,what i do,is right or wrong.sometimes we have to make a hard decision in our life,and pray that Allah tetapkan hati kita.right or wrong,sad or happy,biarla masa yg menentukan. :)

selamat berpuasa!
jom sama2 menambah pahala ^_^

ganbaro,
sakuradila

sakuradila  – (August 10, 2010 at 8:24 PM)  

mariam!ohisahiburi :)
ramdhan kareem juge ^_^

kikikunlalala  – (August 11, 2010 at 3:51 AM)  

OZ kot dila..mane la ade penyimpan mohor2..kot ade pon channel mane la sangat die nak kuar tu...majoriti kristian kot..xdibaginye...

nway xde pon exam..sebab baru start sem baru...
banyak assignment je..tu pon xperasan da banyak sangat..so baru nak menyibokkan diri la ni...

bazar kompem xde..tapi iftar banyak..alhamdulillah..best gak dok sini..haha...
k3..ramadhan ya ramadhan....
selamat berpuasa!!!

sakuradila  – (August 11, 2010 at 7:15 PM)  

byk lak ko tulis haha :)
sorila,lama gak xchat,saje menyebokkan diri kih3

tp kat sini tgh strugle nak final,second exam pon xhabes agi :( agak penat di situ hehe

bagusla tu,best alhamdulilah :)
selamat menyambut ramadhan kat sane bota!
thanx :)

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP