Powered by Blogger.

Followers

gelagat manusia sedunia

Asalamualaikum


pertama.dila xpaham dengan manusia yg nak berdakwah,tapi pada masa yang sama,mengaibkan manusia lain.

kedua,dila xpaham dengan manusia yg bergembira dengan menghancurkan kegembiraan manusia lain.

ketiga.hehe.xde yg ketiga.yg ni je yg membuatkan dila xpaham hari ni.

-------------------------------

scenery dan gelagat makhluk Allah di Bruges,Belgium ^_^

Photobucket

Photobucket

Photobucket

reunion warga Malaysia hihi

Photobucket

woooooo hooo jangan tiru aksi ini ;p

hari ni doktor2 JUST membuatkan student2 pening kepala.doc ziad masuk lambat,but then still lengkapkan 40 minit kelas mcm biasa.even tibe2 ada student first year med termasuk kelas kitorg sbb clash waktu.end up kitorg miss kelas food.kelas food last ngan doc muhd lak tu.sape tau exam food katne??

untuk exam immune 2nd sabtu lepas,alhamdulilah.even sblm exam start,terketar2,pgg buku ke keyboard ke semua xkene.lepas pop-up je markah kat screen,rasa mcm nak terbaring kat situ jugak.haha.dila,jaga manners anda.haha.average semua dak2 markah meningkat kot. yokatta. and dila gatai2 tgk markah org sebelah.sorry boss.hehe.

rasa mcm terbeku lak malam2 buta ni.rasa mcm nak tulis tapi tersekat.xterluah pulak. xpela, tang cite tersekat ni kita sambungla lain kali.ecece gaya cakap mcmla ko popular sgt dila.haha.

kalo org buat baik kat kita,kita kene la buat baik kan org.tapi kalo org buat jahat,xsemestinya kita kene buat benda yang sama kat org tu.kot2 la dia xsengaja kan.kalo dia sedar pon die buat salah,xkan la nak balas kejahatan dgn kejahatan kan.yg penting,kita doakan yg terbaik buat dia.lagipon,lagi elok kalau kita sentiasa doakan org2 sekeliling kita,dirahmati Allah.lagipon xbest masuk syurga sorg2.hihi.

kadang2,hidup ni xseindah fiction.
but sometimes,reality can be much more worst than fiction.
^_^eh,rasa mcm same je dua2 ayat tu.hentam.

bulan Ramadhan elok tambah pahala banyak2.tapi bulan lain pon kene jugak kan.xboleh pilih kasih.kene istiqamah.macam sambut hari ibu jugakla.xkan hari ibu sedunia baru nak hargai mak kan.kene la tiap2 hari.even jauh pon,kita kene doakan moga2 mak kita sehat selalu,gembira selalu.------>ini bukan homesick mode.hahaha.

selamat berpuasa :)
sakuradila

[Dr Nu@r]  – (August 22, 2010 at 1:12 AM)  

hik3..hidup ni xseindah fiction.

macam seronok je ayat tu..huhu

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP