Powered by Blogger.

Followers

5 April pulak :)

Asalamualaikum..


Photobucket


mum,for being the best one i could ever wish for,thank you :)

selamat hari lahir mak ^_^

ottoke,tulis ayat pendek mcm ni pon dah sayu mate :( fighting dila,xsmpi 2 bulan je lagi!

even dah nak masuk kali ke-4 balik msia,yg pasti flight blik jordan balik nanti mmg penat.penat berlagak cool depan mak.haha.serius!adoii dilaa...mmg penat kalo tahan air mata nih.dah byk kali pon,makin byk,makin sayu lak rasa..

mmg xboleh diukur dengan umur hahaha :p

dalam hati skrg mcm2 nak tulis,mcm2 nak tulis utk mak,tapi xterkata.untuk memahami akak yg susah utk difahami org lain ni,arigatou mak.untuk akak yg kureng kuat ni,terima kasih sbb selalu ucapkan "anak mak kan kuat".untuk memahami kesukaan baju beg kasut akak,buat akak rindu sgt jalan2 dgn mak..untuk sentiasa menyayangi akak,terima kasih yang tidak terhingga mak.

minta maaf sebab berada jauh dari mak :(
minta maaf sebab xdapat nak g post office hantar hadiah taun nie :(

whatever it is,thank you for being there for me mak .even dlm keadaan kdg2 ade masalah,it seems like i could not spill it out.another part is maybe bcoz i do not want you to worry so much about me here.but even if i hear you voice,rasa mcm hilang beban dlm dada.saaa mcm tu la lebih kurg.hehe..

jauh di mata,sentiasa dekat di hati :)
fighting!

countdown exam neuroscience 2 : lagi 7 stgh jam!

sincere,
anakmu fatin adilah :)

sakuradila  – (April 5, 2011 at 7:00 PM)  

hahhahaha over!jgnla nanges,nti ak lagila sayu :)

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP