Powered by Blogger.

Followers

21 tahun :)

Asalamualaikum..

13 april 2011 = 21 tahun :)

Photobucket

budak2 3rd year med student JUST ^_^ friends for life :)

Photobucket

alhamdulilah.syukur kepada Allah.sudah 21 tahun hidup menghirup udara.sudah 3 tahun hidup di negara orang.another 3 tahun untuk diharungi dengan kekuatan yang Allah bagi.amin.

semakin muda ni,uhuk2,semakin xheran sikitla dengan hari istimewa mcm ni.sbb takut expect yang lebih-lebih.tapi ape pon,name pon hari istimewa kan,mmg besenye kita nak yang best2 jadi kan.alhamdulilah,diorg kat sini sambut utk dila.even makan2 comel2 je,even busy exam sume,dengan sem paling hectic sepanjang 3 tahun ni,diorg sambut jugak.arigatou!dila hargai sangat2.hehe.

yang sob3 nye,hari itu la result exam keluar dengan harunye.

xpela,pasrah,ade hikmah di sebaliknya kan.cuma skrg,kene usaha lebih keras untuk system yang last and then final menjelma mcm bese sebelum BALIK MSIA!

monolog : mampukah aku?

16 april group last dak2 JAD fly ke nihon.

for emy,iro iro arigatou ne!selamat terbang dan selamat sampai kat sane.dok umah sorg2 tu jaga diri elok2.selamat memulakan hidup baru dgn hepinye kat sane!fighting3x!

minna,kyo tsukettene :)
p/s: selamat menjadi "alien" :p

Photobucket


hehe sekarang x pakai tongkat dah.ini gambo lame punye,time buat sambutan walimah kecik2 untuk kak gg.alhamdulilah berbanding dulu,kaki ni makin oke,tapi still bengkak and terhencut-hencut jalan.nampaknye mcm bakal begini sampai habis sem je?harap2 xla,insyaAllah pelan2 elok,dengan izin Allah :)

itu pelamin sudah habis kene ronyok lepas sesi tgkap gambo keh3
diorg dah pandai dah buat,sape2 nak bole la tempah kat fifi ngan yuni ye :p

ganbarimashou!
sakuradila

tnoe  – (April 16, 2011 at 2:23 AM)  

sedap nya kek
(':
buat sendiri ke fad?
Happy birthday!

sakuradila  – (April 16, 2011 at 2:25 AM)  

hahaha ko bole rase dr jauh ke?
zul belikan tok aku tuh kih3
thank you again tnoe!

panda putih  – (April 16, 2011 at 3:50 AM)  

happy birthday fad, not sure dah wish blum.. ;))

sakuradila  – (April 16, 2011 at 3:53 AM)  

dell> hehe xpe je,tq dell!elok2 praktikal!

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP