Powered by Blogger.

Followers

Bless and Joyful Ramadhan

Asalamualaikum

kali kedua menghabiskan ramadhan sepenuhnya sebulan di bumi Jordan.insyaAllah.

xde rasa nak beli baju raya or shopping byk2 esp kat jalan Tar sbb dah beli siap2.haha.

terawih alhamdulilah :) lagipon sentiasa ada kawan2 yg mengajak ke masjid tiap2 hari.alhamdulilah 24 jam rasanya bila Ramadhan di sini.

bazar pon xde.serius xde.so rasa mcm kureng la sikit,xdpt minum air tebu ke kebab depan Intec ke apam balik ke tp yg bagusnya,xbanyak membazir dan ikot hawa nafsu beli mcm2 last2 bukan larat nak makan pon :p




gambo credits to iphone coa.hehe.event iftor sbb en hasmat pegawai jpa belanja makan.makanan msia tuuuu.haha.itu yg penting :p since last week,spend banyak kat rumah ikin,sekali dgn coa,aten,ijan,lisa n fifie.rasa mcm family.tapi itula gunaya kawan bila ibu bapa jauh kat Msia :)

thank you girlsss <3

17 ramadhan-nuzul quran-msia cuti-hari lahir dila dlm bulan Islam :)

exam makin menjelma.ramadhan semakin mengakhiri :( jangan rasa menyesal pulak bila Ramadhan dh berakhir nanti.so jom buat ape yg patut! ^_^

ohh aritu dpt 5 dinar "duet Ramadhan" org arab bagiiiii :) alhamdulilah.

fighting!
sakuradila

tnoe  – (August 18, 2011 at 3:39 AM)  

All the best fad in everything you're doing!
Have a wonderful & awesome ramadhan!

I love you.
Takecare!

Love all the way from Malaysia;
tnoe toing toing.

ahaha

Post a Comment

Sakuradila Copyright

All the media publish here especially photos are belong to me.sakuradila is my tagline.sila jangan copy tanpa keizinan tuan punya istana wokeyh.dan segala perbuatan yg tidak baik di istana ini adalah dilarang sama sekali.

Attention please :)

This is a life of a girl being as strong as she can be to lead a beautiful life she dream of.This is a space where she shares her thoughts and everything that happen in her life.The sweet memory,the bitter past,anything that connected to her life in any way.Leave if you hate it.And of course read it if you wish to.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP